L'IES Almussafes participa una vegada més a l' ERASMUS+

Participa alumnat de cicles formatius

Alumnat a Itàlia

Per tercer any consecutiu alumnat de l’IES ALMUSSAFES estan realitzant part de les seves pràctiques formatives a un país europeu dins del programa Erasmus+.

Concretament 7alumnes de 2n del Cicle de Gestió Administrativa i 2 alumnes del cicle de Manteniment electromecànic. Les destinacions aquest any han estat Ancona (Italia), Malta i Londonderry (Irlanda Nord).

L’institut forma part d’un Consorci coordinat pel sindicat de treballadors/es de l’ensenyament de País Valencià (STEPV) i l’escola sindical de formació Melchior Botella (ESFMB) i integrat per 19 instituts de tota la Comunitat Valenciana.

Aquest curs escolar el consorci porta a terme dos projectes; “Projection Development op the VET internship model” i “Projection of the VET through european professional internship” mobilitzant a 157 alumnes amb una estada de 30 dies, 4 amb una estada de tres mesos, 29 estades de Job Shadowing per a professor, en el qual també ha participat un professor del nostre centre, i 38 estades per a professorat acompanyat.

Aquest projecte permet a l’alumnat expandir i millorar la qualitat de les seves pràctiques, augmentar la seva autonomia i incrementar la seva empleabilitat, millorant considerablement el seu currículum.