El claustre de professorat inicia la seua formació amb Paco Cascón, destacada personalitat en mediació

Hui un important grup del claustre de professorat del centre ha iniciat la seua formació amb Paco Cascón, professional reconegut per la seua important aportació pedagògica en matèria de convivència i mediació escolar.

Amb aquest  , l'IES Almussafes fa una ferma aposta formant al seu professorat en aquest important aspecte que sense dubte afecta directament en el rendiment dels nostres alumnes: està demostrat que el rendiment acadèmic dels alumnes moltes vegades va estretament lligat al clima escolar. Per aquest motiu apostem per estratègies com la tutoria entre iguals o la patrulla de convivència.

és professor de la diplomatura sobre "Cultura de Pau" de la Càtedra Unesco sobre Pau i Drets Humans de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més d'obstentar altres importants càrrecs com el de Director de la Col·lecció EDUPAZ, i el de  President de l'associació "Edualter"  o Membre del Seminari Permanent d'Educació per la Pau de l'Associació pro-Drets Humans. Algunes de les seues creacions han segut publicades per la UNESCO fins i tot.

El curs què es desenvolupa en les pròpies instal·lacions del centre te un important caràcter pràctic i està inclós en el nostre Pla Annual de Formació.

 

 

 

Categoria: 
actualitat