Enquesta primera setmana de teletreball

Benvolgudes famílies,

Portem una setmana treballant amb aquesta nova modalitat virtual, i som conscients que és un treball complicat i no sabem si esteu trobant-se amb complicacions a l'hora d'organitzar-se, treballar, portar la vostra vida en confinament, etc.

Per això, anem a fer enquestes cada cert temps per poder modificar/millorar la nostra forma de treball i organitzativa. Ens agradaria que ens poguéreu donar la vostra opinió respecte a diversos aspectes. Podeu accedir des d'aquest enllaç:

També al final del qüestionari vos fem preguntes que considerem importants  per saber l'estat anímic del nostre alumnat i oferir-vos ajuda. Per aquest motiu i per a detectar altres anomalies vos demanem disculpes per no ser anònima. Les pròximes a banda de ser més curtes, seran totalment anònimes.

Quede a la vostra disposició. Aprofite per a donar-vos molts ànims i felicitar-vos pel treball que esteu fent. Sou una gran ajuda per a nosaltres en aquests moments. Estic segur que açò algun dia passarà i junts ho aconseguirem. Una forta abraçada,

Categoria: 
comunicacions