L' IES Almussafes entre els millors projectes d'orientació activa dels premis de la Fundació Bankia i FP Empresa

L'IES Almussafes ha segut sel·leccionat en el programa pilot Orientació Activa, al ser el seu projecte un dels millors que s'han presentat a la convocatòria i amb una dotació econòmica de 2000 euros.

LA Fundació Bankia per la Formació Dual i l'associació de centres FP empresa llançaren una convocatòria destinada a centres educatius de FP per fomentar l'orientació professional en estudiants de Primària, ESO i Batxillerat el darrer mes de gener.

Amb la mateixa, es pretén animar els centres a impulsar noves idees destinades a despertar vocacions de FP entre aquests estudiants que decideixen el seu futur. Per a això, Fundació Bankia i FP empresa destinaran un total de 60.000 euros que han premiat amb un màxim de 2.000 euros a cada un dels millors projectes presentats.

La convocatòria és un projecte pilot que es posa en marxa abans que comencin els períodes d'inscripció per a centres educatius. Amb ella s'intenta ajudar que els centres es converteixin en protagonistes reals d'una orientació més actives, combinant més mitjans amb la participació d'altres actors com les empreses o les administracions públics.

L'objectiu d'aquesta iniciativa passa per contribuir a convertir la FP en primera opció a l'hora de triar el futur professional, així com per afrontar part de l'desconeixement a què algunes famílies s'enfronten en aquesta etapa.

 

Categoria: 
actualitat