L'IES Almussafes seleccionat per DUALITZA Bankia

L'IES Almussafes ha rebut l'aprovació de les ajudes dualitza Bankia per la Formació Dual, per dur a terme el seu projecte "Investigació d'un sistema de regulació i control intel·ligent i el seu pla de màrqueting associat".


Aquest projecte es basa en un projecte realitzat durant el curs 2017-2018 per un alumne del grau superior de mecatrònica, Sergio Català, el qual va demostrar que hi ha una manera senzilla de resoldre certs tipus de problemes industrials de regulació. Basant-se aquests resultats, dos alumnes de mecatrònica d'aquest curs, Manuel Godoy i Bernat Núñez, investigaran com aplicar a nivell pràctic aquesta forma de treballar a problemes industrials reals. Alhora, l'alumnat d'administratiu s'encarregarà del pla de màrqueting i la difusió de la recerca en els mitjans oportuns.

Recolzats per l'associació AVIA, Siemens Espanya i l'Ajuntament d'Almussafes, i amb l'assessorament tècnic de Fernando Ribes, especialista en sistemes de regulació i control i manteniment. per a finals d'enguany es pretén haver aconseguit un sistema de regulació útil per a la indústria. Els professors encarregats de coordinar aquest projecte són Maribel Navarro i Fernando Soler, professors d'administratiu i mecatrònica de l'IES Almussafes, respectivament.


Amb el suport de la fundació Bankia per la Formació Dual i l'Associació FP Empresa.

logo_fpempresa.jpg

Categoria: 
actualitat