Admissió

El procediment d'admissió es farà íntegrament de manera on-line mitjançan la web de la Conselleria d' Educació, Cultura i Esport habilitada per la crisi COVID-19:

Per a iniciar el tràmit cal anar a:    

 

 • Presentació de sol·licituds per a l'ESO, Batxillerat i FP: del 17 al 25 de juny. des d'. També teniu disponible aquestes 
 • Podeu consultar el calendari al complet, amb totes les seues fases, clicant al següent enllaç:
 • L'IES Almussafes romandrà obert al públic com a punt d'informació quan Almussafes entre en fase 2: horari de 9 a 13 de dilluns a divendres (Requereix cita prèvia*) 

*Cita prèvia: enviant correu a direccio [at] iesalmussafes.org o cridan't a 961719105 amb 24 hores d'antelació

 

Segons promulga el Decret Llei 2/2020, el procediment d’admissió als ensenyaments d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional per al curs 2020-2021 es tramitarà de forma electrònica principalment per a tots els tràmits.

 En el procediment d’admissió als centres docents sostinguts amb fons públics les persones interessades podran fer servir els següents sistemes de verificació d’identitat a fi de formular la sol·licitud d’admissió:

 •  Certificat digital emés per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV).
 • Sistema d’identitat electrònica per a les administracions .
 • eDNI, amb el seu respectiu lector.
 • Combinació del DNI i IDESP o número de suport, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.
 • Combinació del NIE i IXESP, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.
 • Número de certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea, precedit per la lletra C, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.

On està el número IDESP si no tinc certificat electrònic?

450_1000.jpg

 

Si estan interessats/des a matricular-se el proper any, hem habilitat un formulari per a recollir les seues dades  i poder posar-nos en contacte amb vosté:

*

*Nota: aquest formulari d'admissió és per a persones interessades a matricular-se durant el proper curs amb nosaltres i que actualment no estiga al nostre centre. Per a tot el nostre alumnat que enguany canvie d'etapa (batxillerat i/o cicles formatius) o alumnes escolaritzats actualment al CEIP Almassaf o CEIP Potent no cal emplenar-lo. En breu els donarem instruccions.

REUNIONS INFORMATIVES

Anem a fer reunions informatives per a tots aquells que estiguen interessats/ades en el nostre centre per al proper curs 20-21. Són obertes i estan disponibles a tothom.

Reunions Informatives
DATA CONTINGUT Enllaç a Videoconferència

08-06-2020

18 hores

Interessats/ades en admissió a Cicles Formatius: proves d'accés, oferta, assessorament, admissió, informació acadèmica, matrícula 

09-06-2020

18 hores

Interessats/ades en admissió a ESO i Batxillerat: oferta, assessorament, admissió, informació acadèmica, matrícula 

 


També poden contactar amb nosaltres

 • per telèfon 96.171.91.05 o
 • per correu electrònic secretaria [at] iesalmussafes.org

Més informació


NORMATIVA

 

Educación infantil, educación primaria, educación secundaria obligatoria y bachillerato