Eleccions al Consell Escolar 2021

El pròxim 18 de novembre se celebren eleccions a consells escolars. Aquest procés representa una oportunitat per a tota la Comunitat Educativa de participació en la vida del centre, ja que el Consell Escolar és un òrgan de govern, elegit democràticament, amb gran capacitat de decisió.  

Des de l’ IES Almussafes demanem la participació massiva de les mares i pares per a que la seua representació  siga plural i participativa i on càpiguen quantes més famílies millor, bé exercint el seu dret al vot o presentant la seua candidatura.

Des de hui i fins el 29 d' octubre s'inicia el termini per a presentar candidatures al Consell. Teniu ací els models disponibles:

Enguany les famílies podreu participar en la votació a distància. L ‘IES Almussafes farà un important esforç per a facilitar a les famílies exercir el seu dret al vot, podent enviar el seu vot a la mesa electoral del centre per correu certificat o lliurant-lo a la Direcció del centre o a la mesa, mitjançant missatger, familiar o mandatari, abans de la realització de l’escrutini del dia 18 de novembre.

Animeu-vos i participeu: els/les vostres fills i filles vos necessiten, el centre vos necessita.

Informació sobre el procés d'eleccions a consells escolars de centres

 

Composició del consells escolars

Normativa d'aplicació

Categoria: 
actualitat