L'IES Almussafes, seleccionat per Dualiza-Bankia novament

Ja s'ha resolt la quarta edició de la Convocatòria d'Ajudes dualitza que l'Associació de Centres de Formació Professional FPEmpresa i la Fundació Bankia per la Formació Dual han convocat per quart any consecutiu. En total 31 projectes han estat seleccionats, distribuïts en 14 comunitats autònomes, que rebran un total de 408.000 euros per al desenvolupament dels mateixos. L' IES Almussafes en aquesta ocasió, aconsegueix una partida de 10.000 euros per a impulsar els seus cicles de fabricació mecànica en col·laboració amb l' Associació Valenciana d' Empresaris del Plàstic (AVEP) i l'Associació Valenciana de la Industria de la Automoció (AVIA) que tan bons resultats i alegries ens estan donant.
 
Els 17 centres que han estat seleccionats en aquesta ocasió han segut: Institut Bonanova, INS Joan Brossa, CIFP César Manrique, Salesianos Deusto, CIFP Aguas Nuevas, IES Almina, CIFP Las Indias, Nazaret Fundazioa, EFA Molino De Viento, IES Almussafes, IES Sanje, IES Antonio José Cavanilles, IES Fernando Blanco, IES Politécnico, CISER Centro Integrado Superior Energías Renovables, CIFP Felipe VI y Centro Sagrado Corazón.

Per primera vegada, la convocatòria introduïa una categoria de projectes en xarxa per premiar la col·laboració entre diferents centres educatius, una categoria que ha estat un èxit ja que 1 de cada 4 projectes premiats ha estat per desenvolupar-se en aquesta modalitat.

L'IES Almussafes és la segona vegada que es presenta a estes beques  i en total ha rebut 18.000€ que han segut invertits en projectes relacionats amb els seus cicles formatius.
 
Més informació a:
 

Categoria: 
actualitat