Un any més, les prestigioses Ajudes Dualiza es queden a l' IES Almussafes

Segons ens acaben de comunicar el projecte "Puentes, en la era 4.0." guanya la prestigiosa Ajuda Dualiza.

La Convocatòria d'Ajudes Dualitza de CaixaBank Dualiza i FPEmpresa és una aposta per impulsar projectes de col·laboració entre centres educatius i empresa. Aquest any ha complit la seua cinquena convocatòria i és considerada com un dels millors indicadors de qualitat i innovació en el sector de la Formació Professional.

Un any més, i per tercera vegada en cinc convocatòries aquest reconeixement es queda al nostre centre convertint-se l' IES Almussafes i el seu equip humà de professionals en un dels més prestigiosos a nivell nacional per la seua tasca investigadora i col laborativa junt al teixit empresarial.

En els últims cursos, la Conselleria d’ Educació, Cultura i Esport  ha autoritzat en l'IES Almussafes els prometedors cicles formatius de grau mitjà i superior de   i , en estreta col·laboració amb l'Associació Valenciana de la Indústria de l'Automoció i de l'Associació Valenciana d'Empresaris del Plàstic, entaulant un model col·laboratiu públic-privat i integrador de l'empresa a l'aula, i enfocats cap a la producció mitjançant injecció de plàstics i la matriceria en general. Aquesta col·laboració inclou a més una estreta col·laboració amb la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT).

L‘ IES Almussafes és membre de la Xarxa de Centres d’ Excel·lència de la Generalitat Valenciana des del 2021 en la modalitat de Fabricació Mecànica Avançada i és un referent en tot el territori. Els instituts d'excel·lència es distingeixen per a programar i executar actuacions de caràcter innovador, experimental i formatiu en matèria de la formació professional, i estan organitzats en una xarxa de centres autonòmics de Formació Professional.

Des de 2015, s’han emprés quatre projectes d'investigació en l'àrea de la formació professional reconeguts per la Conselleria d’ Educació, Cultura i Esport i tres beques Dualiza-Bankia, a més d’altres reconeixements com una beca d’ Orientació Activa organitzada també per aquesta associació, la qual cosa li situa en un lloc privilegiat de l'orientació, investigació i innovació dins del panorama de centres públics de la Comunitat .

El projecte “Puentes, en la era 4.0."  manté en un punt privilegiat a l'IES Almussafes en el rànquing dels centres més innovadors de tota Espanya i otorga una ajuda de 10.000€  per tal de desenvolupar el projecte.

 

Categoria: 
actualitat