Erasmus Plus

L'IES Almussafes aposta per una formació diversificada i participa en un consorci de centres liderat per STPEV  i L'ESFMB.

Aquesta és una important aposta del centre, que permet a l'alumnat adaptar-se a un nou món cada vegada més globalitzat i on la mobilitat per tot arreu d' Europa, és cada vegada més necessària.

Creguem que amb aquesta experiència, els nostres alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà podran afrontar amb més garanties un futur laboral cada vegada més exigent.

Els països de destí són Italia, Portugal, França, Irlanda, Polònia, Malta i Austria.

 

La beca consisteix (FAQS):

En què consisteix:

→ Estada de 30 dies, per a realitzar pràctiques en empreses relacionades amb el cicle que estàs estudiant. Es convalidarà per 120H de pràctiques (FCT)

Què he de fer per accedir a la beca?

→ Cal emplenar la sol·licitud i aportar la documentació.

→ Et convocarem a una entrevista al centre i després has de fer una entrevista amb membres del consorci.

Què he de pagar?

→ La beca inclou totes les despeses i gestions.  Vol d’anada i tornada. Vivenda i manutenció. 

→ S’ha d’abonar una fiança de  275€ quan ja estigues seleccionat, com a compromís amb el programa, que  se torna quan acaba la mobilitat.

Qui tria el país?

→ Quan acabe el procés d’entrevistes se t’informarà del país on vas a realitzar les pràctiques. Tu has d’indicar país de preferència, però no és determinant. 

Aniré sol/a?

→ No, tant en l’anada com en la tornada t’acompanyarà un professor/a del consorci, a més les mobilitats sempre són amb més alumnes, del teu centre o d’un altre del consorci.

Quan estigues  seleccionat/a et compromets a realitzar uns cursos online abans d’anar tant d’idioma, com de cultura. També tens que emplenar diversos formularis que s’aniran enviant. Cal fer-ho tot.

 

Formulari d'inscripció

Es realitzarà una assamblea informativa amb tot l’alumnat que estiga interesat i emplene la sol·licitud.